Oferim serveis d’assessorament i acompanyament a les entitats

La Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària posa a disposició de les entitats sense ànim de lucre un conjunt de serveis d’assessorament i d’acompanyament per tal que les entitats disposin d’eines per a la seva gestió i puguin resoldre els seus dubtes.

Serveis d’assessorament i acompanyament

Els serveis d’assessorament són serveis d’atenció individualitzada que permeten a les entitats resoldre qüestions específiques amb un assessorament personalitzat. Les entitats disposen d’assessorament econòmic, jurídic, comunicació i web entre d’altres. A més a més, les entitats tenen a disposició un espai de recursos a la pàgina web Xarxanet.org.

Els serveis d’acompanyament tenen com a finalitat orientar les entitats en la millora de la seva gestió i que les seves accions tinguin més impacte social. Amb aquest servei, les entitats poden rebre acompanyament en la gestió del voluntariat, la millora de la participació interna, la comunicació de l’entitat, la captació de fons i la planificació estratègica entre d’altres.

Les sol·licituds d’assessorament i acompanyament es fan mitjançant un formulari en línia i la DGACC valora la idoneïtat per prestar aquest servei.

Troba tots els recursos i serveis que oferim a les entitats

Donem suport a les entitats sense ànim de lucre per fomentar el seu reconeixement, facilitar la formació de les persones que hi col·laboren i impulsar els seus projectes i programes. En aquest apartat web pots trobar els recursos i serveis que oferim a les entitats i les persones voluntàries de Catalunya.