Gran Recapte d'aliments

La 12a edició del Gran Recapte, impulsada pels quatre Bancs dels Aliments de Catalunya, se celebrarà els dies 20 i 21 de novembre, tot i que les donacions al punt de recollida estaran actives des del dilluns 16 de novembre. L’edició d’enguany, eliminarà la recollida física d’aliments i transformarà la donació d’aliments en donacions monetàries destinades a l’adquisició d’aliments. La campanya es digitalitza per minimitzar el risc de contagi i suprimir la classificació dels aliments recaptats.

Des que es va iniciar la pandèmia els Bancs dels Aliments catalans han vist augmentar la demanda d’aliments més d’un 40%, s’han distribuït més de 15 milions de quilos i s’han comprat aliments bàsics per valor de més de 2 milions d’euros.

Voluntariat

El voluntaris i voluntàries seran presents als punts de recollida el divendres 20 i dissabte 21 de novembre a l’entrada del supermercat amb peto d’un sol ús i mascareta, en torns de 4 hores. Les seves funcions seran informar els clients del canvi d’operativa per motius de seguretat i com col·laborar amb el Gran Recapte.

Per apuntar-te com a persona voluntària al Gran Recapte d’Aliments pots inscriu-te a la proposta de voluntariat per mitjà de la plataforma Connecta’t al Voluntariat.