En aquesta secció hi trobaràs informació sobre els teus drets i deures com a persona voluntària, les formacions que t’oferim, l’agenda d’activitats de voluntariat, i tot allò que necessites per fer la teva activitat com a voluntari o voluntària.

Coneix els teus drets i deures

Els drets i deures de les persones voluntàries i de les entitats que les acullen estan recollits als articles 8, 9, 10 i 11 de la Llei 25/2015, del 30 de juliol, del voluntariat i de foment de l’associacionisme. Més informació.

Troba una entitat de voluntariat

Troba les entitats sense ànim de lucre que tens més a prop teu. Consulta el directori d’entitats.

Connecta’t al voluntariat

Consulta les darreres propostes on pots participar com a persona voluntària. Propostes de voluntariat.

Històries de voluntariat

Consulta el testimoni de persones voluntàries d’arreu del país. Històries de voluntariat.

Forma’t com a voluntari

Forma’t amb el Pla de formació de l’associacionisme i el voluntariat de Catalunya. Apunta’t a les properes activitats d’aquest Pla. Més informació.

La Marató de TV3

La Marató de TV3 és un esdeveniment solidari de primera magnitud a Catalunya, en què, sota la coordinació de la Fundació La Marató de TV3, actuen múltiples agents socials, entre ells la DGACC. Més informació.

Butlletins

Si vols estar al dia de les activitats de la DGACC i rebre informació sobre associacionisme i voluntariat, omple el formulari següent i rebràs el nostre butlletí. Subscripció al butlletí A l’Abast.

Preguntes més freqüents

En aquesta secció hi trobaràs una relació de les preguntes més freqüents de les persones voluntàries sobre l’associacionisme i el voluntariat. Consulta les preguntes més freqüents.