En aquesta secció hi trobaràs informació sobre els teus drets i deures com a persona voluntària, les formacions que t’oferim, l’agenda d’activitats de voluntariat, i tot allò que necessites per fer la teva activitat com a voluntari o voluntària.

Coneix els teus drets i deures

Els drets i deures de les persones voluntàries i de les entitats que les acullen estan recollits als articles 8, 9, 10 i 11 de la Llei 25/2015, del 30 de juliol, del voluntariat i de foment de l’associacionisme. Més informació.

Troba una entitat de voluntariat

Troba les entitats sense ànim de lucre que tens més a prop teu. Consulta el directori d’entitats.

Connecta’t al voluntariat

Consulta les darreres propostes on pots participar com a persona voluntària. Propostes de voluntariat.

Històries de voluntariat

Consulta el testimoni de persones voluntàries d’arreu del país. Històries de voluntariat.

Forma’t com a voluntari

Forma’t amb el Pla de formació de l’associacionisme i el voluntariat de Catalunya. Apunta’t a les properes activitats d’aquest Pla. Més informació.

La Marató de TV3

La Marató de TV3 és un esdeveniment solidari de primera magnitud a Catalunya, en què, sota la coordinació de la Fundació La Marató de TV3, actuen múltiples agents socials, entre ells la DGACC. Més informació.

Estigues al dia de l’associacionisme i el voluntariat

Si vols estar al dia de les activitats de la DGACC i rebre informació sobre associacionisme i voluntariat, omple el formulari següent i rebràs el nostre butlletí. Subscripció al butlletí A l’Abast.

Preguntes més freqüents

En aquesta secció hi trobaràs una relació de les preguntes més freqüents de les persones voluntàries sobre l’associacionisme i el voluntariat. Consulta les preguntes més freqüents.