S’obre la inscripció per participar com a oient a l’espai Pitching solidari del Marketplace 2014

L’espai del Pitching solidari és una sessió formativa que es realitzarà el pròxim 20 d’octubre al Born CC dins del marc de la celebració del Markeplace Europeu 2014. Empresa i tercer sector, trobada del sector del voluntariat. En aquesta formació 6 entitats del món del voluntariat explicaran en breus presentacions de 6 minuts de durada la seva missió i el seu projecte davant representants d’empreses i institucions públiques i privades, que valoraran la seva eficiència i assertivitat.

L’objectiu d’aquestes sessions formatives és enfortir les persones en les capacitats de comunicació necessàries per parlar en públic o atendre els mitjans de comunicació. També millorar la capacitat comunicativa que ha de reforçar la imatge de l’entitat, organització o empresa que representen. Actualment en el nostre entorn és absolutament necessari saber comunicar de forma clara i directa, tant a nivell professional com personal.

Aquest espai compta amb el suport del Departament de Benestar Social i Família i forma part dels actes de commemoració del Tricentenari.