El dijous 27 d’octubre la comarca del Priorat acollirà la primera de les vuit sessions previstes per aquest 2016,  de presentació del catàleg de serveis i recursos que la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies posa a l’abast de les entitats sense ànim de lucre i de les persones voluntàries.

Aquestes sessions tenen per objectiu apropar a les entitats i a la ciutadania els recursos que s’ofereixen des del Govern de Catalunya per ajudar al sector a desenvolupar els seus projectes i ajudar el creixement del sector associatiu i a la seva consolidació en els diversos aspectes que conformen la seva organització.

Les sessions responen també a una de les 28 propostes d’actuació sorgides durant la celebració del 3r Congrés Català de l’Associacionisme i el Voluntariat, i donen resposta a també a les demandes de les entitats recollides en les sessions territorials prèvies que es van fer entre els mesos de febrer i abril del 2016.

El calendari de les sessions  de difusió programades és el següent:

  •   3 de novembre            Gandesa (Terra Alta)
  •   7 de novembre            Lleida (Segrià)
  •   9 de novembre            Girona (Gironès)
  • 16  de novembre           Manresa (Bages)
  • 22 de novembre            Balaguer (Noguera)
  • 30 de novembre            Montblanc (Conca de Barberà)
  • 13 de desembre            Blanes (Selva)

La Jornada prevista a  Falset (Priorat) pel dia  27  d’octubre  ha estat ajornada.               

Podeu consultar el contingut i el programa de les primeres sessions comarcals que es duran a terme el darrer trimestre del 2016 en aquest enllaç.

Al llarg del 2017 es planificaran sessions a la resta de comarques de Catalunya, per tal de facilitar l’acostament dels serveis als diferents territoris.

La inscripció és gratuïta, si bé per a poder participar a les sessions és necessari complimentar la vostra inscripció a través d’aquest formulari