Fundación Telefónica inicia un acord amb la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària del Departament de Benestar Social i Família; entre d’altres qüestions, aquest 2012, cinc cursos del Pla de Formació del Voluntariat de Catalunya  (PFVC) conformaran l’oferta formativa que Fundación Telefónica adreça als treballadors i treballadores de Telefónica a Catalunya.

Els cursos , Curs bàsic d’intervenció en persones amb discapacitat, Educació d’infants amb problemàtiques social des del lleure, Curs d’atenció a la gent gran, Curs sobre demències i Curs d’iniciació al voluntariat ambiental , que impartiran respectivament les escoles Fundació Pere Tarrés-Formació, Amics de la Gent Gran i Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya conformen aquest primer acord entre la DGACC (del BSiF) i Fundación Telefónica per a la formació del voluntariat corporatiu que participa en actuacions dins de l’àmbit català.

Les formacions, 4 de presencial i 1 on-line, finançades per la Fundación i la DGACC facilitaran als treballadors i jubilats de Telefónica, d’accedir a la mateixa oferta formativa que disposen les entitats de Catalunya, de la mà de reconegudes escoles del sector. Fundación Telefónica vol, amb aquest acord, aprofundir en el contacte i coneixement de la realitat associativa de Catalunya per establir-hi relacions pròpies, donant resposta a les inquietuds dels seus treballadors i treballadores que participen en els programes de voluntariat corporatiu.

Cal destacar que, per aquells cursos en els quals l’empresa no empleni el nombre màxim de places previstes, les places disponibles es posaran a disposició de les entitats de manera gratuïta per als seus voluntaris. Podreu consultar aquests cursos a l’agenda de formació i a través del web www.voluntariat.org