El curs Pla de voluntariat (1): elabora el pla de l’entitat, s’estrena en la modalitat en línia. Aquest curs forma part del Pla de Formació de l’Associacionisme i el Voluntariat de Catalunya (PFAVC), aborda el què i el perquè d’un pla de voluntariat i permet de manera pràctica reflectir la importància del voluntariat en el marc de l’entitat i millorar-ne la seva gestió en totes les fases.

Des d’inicis d’any i gràcies a la proposta de l’Escola de Formació de la Federació Catalana de Voluntariat Social, responsable també de la seva modalitat presencial, podrà arribar més entitats i persones voluntàries amb aquesta nova modalitat en línia. El curs es podrà fer a través de l’Aula virtual del PFAVC, i just ara se n’està fent la primera convocatòria.
Estigueu atentes a les properes a través de l’Agenda dels cursos del Pla.

L’Escola de Formació de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS), especialitzada en l’àmbit social i de gestió del voluntariat, és una de les 16 escoles de formació reconegudes dins del Pla de Formació de l’Associacionisme i el Voluntariat de Catalunya (PFAVC).

Si vols conèixer tots els cursos que formen part del Pla consulta el Catàleg de formació. I per saber quines convocatòries estan programades en aquests moments, consulta l’Agenda dels cursos del Pla.