Pel que fa als cursos Atenció a la gent gran i Demències  que s’impartiran a finals d’abril i principis de maig per Amics de la Gent Gran, adreçats al voluntariat corporatiu de Telefónica, s’ofereixen  places gratuïtes per als voluntaris d’entitats que treballin en l’àmbit d’’atenció a la gent gran.

Fundación Telefónica i la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària del Departament de Benestar Social i Família van establir recentment un acord per promoure, en el marc del Pla de formació del voluntariat de Catalunya, la formació del voluntariat corporatiu de Telefònica que participa en actuacions dins de l’àmbit català.

Una de les mesures previstes en aquest acord pel que fa a la formació era: en cas que l’empresa no emplenés el nombre màxim de places previstes per als cursos establerts, les places vacants s’oferirien gratuïtament als voluntaris de les entitats esmentades.

En aquest cas, les edicions que es posen a disposició de les entitats són : Atenció a la gent gran i Demències , que seran impartides per l’entitat Amics de la Gent Gran .

Consulteu aquests cursos a l’agenda de formació i al web www.voluntariat.org