La Marató de TV3 és un esdeveniment solidari de primera magnitud a Catalunya, en el qual, sota la coordinació de la Fundació La Marató de TV3 actuen múltiples agents socials, entre ells la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària (DGACC).

Des de la DGACC, per tercer any consecutiu, posem en marxa el sistema de preinscripció de persones voluntàries a La Marató de TV3. La inscripció com a persona voluntària no serà immediata sinó que caldrà fer una preinscripció prèvia per participar en el sorteig de les places disponibles. Aquest sistema vol donar més opcions a les persones interessades a ser voluntàries a La Marató.

Podeu fer la vostra preinscripció des del 15 d’octubre a les 10 h fins al 30 d’octubre a les 10 h, a través de la pàgina web marato.voluntariat.org. Cada persona només es pot preinscriure una sola vegada.

Hi ha més de 2.000 persones voluntàries a tot Catalunya que fan possible La Marató de TV3. A la web marato.voluntariat.org, trobareu tota la informació necessària per formar part de l’equip de voluntariat de La Marató de TV3.