El Departament de Governació convoca els Premis Voluntariat, dotats amb 26.000 euros

El Departament de Governació i Administracions Públiques, a través de la Secretaria d’Acció Ciutadana, ha aprovat les bases reguladores i ha convocat els Premis Voluntariat per a l’any 2010. Aquests Premis inclouen les modalitats de projecte d’àmbit nacional, dotat amb un total de 12.000 euros, de projecte d’àmbit local i comarcal, dotat amb 8.000 euros, i el premi de votació popular, dotat amb 6.000 euros i que es decidirà mitjançant els vots de la ciutadania a través del web del Servei Català del Voluntariat.

Els treballs candidats hauran de ser presentats abans del 15 de juny de 2010.

Els Premis Voluntariat 2010 són un reconeixement als projectes de promoció del voluntariat que excel·leixen per la seva qualitat, amb la finalitat de promocionar i millorar l’acció voluntària i la seva valoració social. Poden optar al Premi les entitats de voluntariat que estiguin inscrites en el Cens d’entitats de voluntariat de Catalunya i que desenvolupin el projecte durant aquest any 2010.

El lliurament dels Premis Voluntariat 2010, dotats amb un total de 26.000 euros, es durà a terme durant el mes de desembre de 2010, en el marc de les celebracions del Dia Internacional del Voluntariat.

Consulteu aquí les bases i la convocatòria dels Premis Voluntariat.

Podeu descarregar la sol·licitud per participar aquí.