Mentre esperem que en pocs dies hi hagi el programa definitiu de l’Escola d’Estiu del Voluntariat 2014, ja es poden conèixer algunes de les formacions que s’impartiran a les diverses poblacions. Consulta’l i reserva les dates a l’agenda!

Com ja vam anunciar el més d’abril, l’EEV’14 es durà a terme simultàniament a BarcelonaGironaLleidaTarragonaManresaSabadell Tortosa, entre els dies 2 de juliol i el 27 de setembre,  tanmateix es produiran dos moments intensos de formacions presencials, un primer el 4 i 5 de juliol i un altre el 19 i 20 de setembre.

Després que al llarg d’aquest darrer mes hagin anat arribant les propostes de les escoles de formació de voluntariat reconegudes en el Pla de Formació del Voluntariat de Catalunya (PFVC) i altres entitats de referència associativa, ha quedat llest un preprograma de cursos per poblacions que, a l’espera de tancar encara algunes altres activitats concretes, posem al vostre abast per tal que pugueu planificar les vostres agendes.

Consulteu el Preprograma.

Properament, es farà públic el programa definitiu, a través d’ una edició especial monogràfica del butlletí A l’Abast sobre l’Escola d’Estiu 2014. Si voleu rebre el butlletí, podeu fer la subscripció aquí.

També podreu consultar el programa definitiu de l’EEV’14, i altres informacions relacionades amb l’escola a través d’aquest mateix web voluntariat.gencat.cat, o subscrivint-vos al canal RSS

L’EEV’14 s’adreça a les persones voluntàries i al sector associatiu en general, i, en alguna formació concreta, a tota la ciutadania i altres agents públics i privats que s’hi relacionen. La formació serà gratuïta i, amb criteri general i pel tema de contenció de la despesa, no es tiraran endavant formacions que tinguin menys de quinze alumnes inscrits.