De dret a un gran estiu és la campanya de voluntariat que el Casal dels Infants posa en marxa per “fer un estiu tan gran com el dret que tenen els infants a recuperar-se d’aquest confinament”.

L’entitat fa una crida a persones majors de 18 anys, dinàmiques, compromeses, sociables i motivades per col·laborar en els casals d’estiu amb infants i adolescents en situació de desavantatge social. Les persones voluntàries donaran suport als jocs, les excursions i els tallers lúdics entre d’altres amb l’acompanyament dels educadors i educadores del servei.

L’entitat ha publicat les propostes de voluntariat a la plataforma Connecta’t al voluntariat:

Connecta’t al voluntariat

Actualment, la plataforma Connecta’t al voluntariat té registrades 3.103 persones voluntàries, 217 entitats i 108 propostes de voluntariat.

La plataforma esdevé un espai de referència per trobar reunides i agrupades les diferents crides dels poders públics i de les entitats, amb l’objectiu que la ciutadana que estigui en disposició d’organitzar-se per atendre les necessitats bàsiques de la població vulnerable.

Les propostes de voluntariat que es difonen mitjançant el portal Connecta’t al Voluntariat són les que compleixen amb les instruccions i recomanacions publicades tant pel Departament de Treball Afers Socials i Famílies com pel Departament de Salut.