Aquí hi trobaràs tots els recursos i serveis que oferim des de la DGACC per a les entitats i les persones voluntàries de Catalunya.

Pla de formació

La DGACC ofereix un ventall d’activitats de formació adaptades a les necessitats de les persones voluntàries i les entitats sense ànim de lucre de Catalunya. A partir de diferents formats, la DGACC fomenta la formació com un dels pilars de l’enfortiment de l’associacionisme i el voluntariat. Coneix el Pla de formació de l’associacionisme i el voluntariat de Catalunya.

Publicacions

Les publicacions de la DGACC tenen l’objectiu de dotar de coneixements, metodologies i eines el món associatiu, els voluntaris i voluntàries i les administracions públiques, per fomentar i promoure l’associacionisme i el voluntariat. Aquí hi trobaràs estudis, dossiers, guies i altres documents que t’ajudaran a reflexionar i a passar a l’acció. Per mitjà de l’enllaç següent pots veure totes les publicacions.

Recursos

Els recursos faciliten l’accés a informacions que poden resoldre dubtes relacionats amb la gestió de les entitats sense ànim de lucre. Coneix els recursos publicats a l’espai web Xarxanet.org.

Serveis d’assessorament i d’acompanyament

Posem a disposició de les entitats sense ànim de lucre (associacions, fundacions, cooperatives, etc.) un conjunt de serveis d’assessorament i d’acompanyament per ajudar a millorar la seva gestió i resoldre els seus dubtes. Fent clic en aquest enllaç pots sol·licitar un servei d’assessorament o d’acompanyament.

Estigues al dia de l’associacionisme i el voluntariat

Si vols estar al dia de les activitats de la DGACC i rebre informació sobre associacionisme i voluntariat, omple el següent formulari i rebràs el nostre butlletí. Subscripció al butlletí A l’Abast.

Agenda d’activitats per a entitats

Des de la DGACC oferim diverses activitats per a les entitats sense ànim de lucre de Catalunya. Per consultar-les, fes clic a l’enllaç Agenda d’activitats per a entitats.

Imatges i recursos visuals

Hem elaborat diverses imatges i recursos visuals per il·lustrar les nostres informacions i campanyes. Fent clic a totes les imatges, les podràs visualitzar.