La Marató per la COVID-19

El sorteig s’ha realitzat davant del secretari del Consell de l’Associacionisme i el Voluntariat de Catalunya per assignar les places per a cada una de les 4 seus territorials de La Marató de TV3.

El resultat del sorteig ha estat el següent:

  • Núm. 1763 per Barcelona
  • Núm. 80 per Girona
  • Núm. 80 per Lleida
  • Núm. 161 per Tarragona

Assignació de places

El sistema començarà a assignar places a partir de la persona que tingui assignat el número del sorteig per a cada una de les seus i continuarà amb la següent fins arribar a adjudicar totes les places disponibles, en funció de les preferències manifestades per cada persona en el moment de la preinscripció (torn i tasca).

Per a cada persona es validarà la seva primera opció; si en aquesta opció no queden places lliures el sistema validarà la segona opció i l’adjudicarà si està lliure, i si en questa segona opció no hi ha places lliures, quedarà en llista d’espera per a possibles baixes.

Acceptació de la plaça assignada

Una vegada el sistema hagi adjudicat una plaça, la persona rebrà un correu electrònic indicant la plaça assignada, que caldrà acceptar.

El sol fet de rebre el correu electrònic notificant l’assignació d’una plaça no té validesa si no s’accepta la plaça, per tant cal estar molt atent i acceptar la plaça dins del límit per a fer-ho: si la plaça no es confirma en 72 hores es perdrà i s’adjudicarà a una altra persona.

Llista d’espera

  • S’establirà una llista d’espera per a les persones que no obtinguin plaça. La llista d’espera estarà activa fins al 1 de desembre.
  • En el cas que no es confirmi la plaça es denegarà l’adjudicació i es requerirà a la persona següent de la llista d’espera, que haurà d’acceptar l’assignació en un termini màxim de 72 hores.
  • En el cas que quedin places vacants al finalitzar tot el procés d’assignació, s’obrirà un nou període d’inscripció directa que cobriria les places per estricte ordre de sol·licitud. En aquest cas, les inscripcions es realitzarien per Internet a través de la pàgina web marato.voluntariat.org.
  • En el cas que alguna persona es doni de baixa un cop hagi finalitzat el procés d’assignació, s’oferirà la plaça a la llista d’espera o, si això ja no és possible, via inscripció directa a través de la pàgina web marato.voluntariat.org.

Formació

Totes les persones amb la plaça adjudicada definitivament (una vegada acceptada) que vulguin participar a La Marató han de fer una formació prèvia. Aquesta formació serà en línia, i garanteix que les persones voluntàries col·laborin de forma efectiva durant l’esdeveniment.

  • En el cas de no completar la formació, l’organització es reserva el dret a denegar la plaça assignada.

Durant tot el procés les persones preinscrites podran accedir al seu espai d’usuari per consultar les seves dades i conèixer l’estat de la seva sol·licitud.