L’espai web del PNAV vol facilitar la informació, la participació i la interacció entre tots els agents relacionats amb els reptes del Pla. El web, que ja està actiu i en fase de desenvolupament, anirà implementant més continguts i nous espais i usos amb la voluntat de fer-lo més compartit, dinàmic, plural i participatiu.

El Pla nacional de l’associacionisme i el voluntariat 2014-2015 es planteja, des d’un inici, com una estratègia  per avançar plegats des de tots els àmbits per afavorir aquest enfortiment i consolidació del teixit associatiu i de voluntariat que dibuixa el Pla. Per això també calia disposar d’una eina que permetés conèixer, proposar i visualitzar  com ens hi impliquem cadascun dels agents que l’hem de fer possible;  tots podem fer alguna cosa, tots juguem algun paper que pot i que ha d’ajudar a caminar cap als reptes proposats i aquest espai web vol facilitar la informació i la interacció entre tots els agents que han de fer possible l’enfortiment i consolidació de l’associacionisme i el voluntariat a Catalunya.

 

El web vol ser, sobretot,  un espai per compartir i conèixer les actuacions que cadascun dels agents estan desenvolupant en relació al PNAV 2014-2015,  i que pugui generar treball en xarxa, sinergies i aliances en qualsevol moment del Pla.

El web, que està encara en fase de desenvolupament després que el Govern donés llum verda a l’aprovació del PNAV 2014-2015, permetrà des d’un sol espai virtual:

·         donar a conèixer el PNAV (els continguts i l’estructura)

·         explicar com s’hi poden implicar els diferents agents i com hi poden   

participar (orientacions per als agents relacionats)

·         convidar a “Fer Pla” donant a conèixer les actuacions que cada agent fa en

relació al PNAV (formulari d’actuacions)

·         facilitar un  espai per conèixer que fan la resta d’agents (visor d’actuacions)

·         compartir coneixements i materials amb la resta d’implicats (espai documental)

 

 

En aquests moments es poden consultar ja de manera bàsica les tres primeres opcions, si bé es preveu que a mitjans de setembre el web serà totalment operatiu.

Us convidem a conèixer L’Espai del PNAV 2014-2015. Tots fem Pla!