Taller 2 Lideratge transformador

El pròxim 13 de juliol a les 18 hores tindrà lloc el segon taller de la 22a edició de l’Escola d’estiu del voluntariat: “Lideratge transformador, què vol dir?” a càrrec de Virginio Gallardo, director d’Humannova.

La Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària (DGACC) obre les inscripcions per a la 22a edició de l’Escola d’estiu del voluntariat que serà en línia i oferirà activitats formatives gratuïtes per a persones voluntàries, coordinadors i coordinadores de voluntariat i responsables d’entitats.

Lideratge transformador, què vol dir?

El futur de les entitats després de la COVID-19 estarà relacionada amb la digitalització dels equips per l’agilitat i la capacitat d’innovació que ofereixen. El repte dels responsables de les entitats és reinventar les formes amb què treballen, donar més importància als aspectes softs com la comunicació, la col·laboració o el desenvolupament del talent mitjançant el fet de compartir el coneixement i l’aprenentatge organitzatiu. Però també ha de promoure la capacitat d’adaptació, la creativitat i la innovació en relació amb el que està passant en el nostre entorn.

Això exigeix una mirada profunda al fet com es dirigeixen els equips, al lideratge transformador, amb un paper més exigent del líder, a una nova organització dinàmica que aprèn més ràpid, col·labora més i és més adaptable. Una manera de treballar en què les característiques de servei, socials i emocionals cobren més importància.

Continguts

  • Entorn i pandèmia: complexitat i digitalització.
  • Impacte en les organitzacions.
  • El gran problema: la paràlisi digital i la innovació.
  • El lideratge distribuït i la importància dels microequips.
  • Com podem assegurar l’agilitat i la innovació.
  • Com podem assegurar la col·laboració, les noves habilitats  i aprenentatge col·lectiu.
  • Cap a una nova organització dinàmica.
  • El component més humà del nou lideratge. 

Taller a càrrec de Virginio Gallardo

És soci director d’Humannova, empresa especialitzada en Transformació Organitzativa i Gestió de la Innovació a través de les persones. Va ser director de recursos humans d’AGBAR, director general a Konsac Human Capital i Gerent-Consultor a Hay Group i Accenture. Ha escrit diferents llibres com “Lideratge transformador” i “Lideratge i innovació 2.0”. Psicòleg social, MBA per ESADE.

Inscripcions i programa

Les persones interessades poden fer la inscripció a tots aquells tallers que siguin del seu interès mitjançant el formulari d’inscripció. Tots els tallers disposaran de transcripció simultània i interpretació de signes. En el programa es descriuen els horaris, els continguts i les persones docents que impartiran els tallers.