Què és el brànding?

El pròxim 14 de juliol a les 10 hores tindrà lloc el tercer taller de la 22a edició de l’Escola d’estiu del voluntariat: “Què és el brànding? Construïm la marca de l’entitat” a càrrec d’Anna Rosell, psicòloga.

La Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària (DGACC) obre les inscripcions per a la 22a edició de l’Escola d’estiu del voluntariat que serà en línia i oferirà activitats formatives gratuïtes per a persones voluntàries, coordinadors i coordinadores de voluntariat i responsables d’entitats.

Què és el brànding? Construïm la marca de l’entitat

Quines són les característiques diferencials d’una entitat? Es projecten sempre els valors que es volen fer arribar a l’entorn? Quin és el públic que més interessa i per a qui treballen? Quines eines existeixen per arribar a transmetre la nostra marca?

En aquest taller es tractaran aquestes qüestions i els aspectes clau per construir una identitat de marca, transmetre-la i posicionar-la a la societat.

Continguts

  • Conceptes bàsics: què és el brànding? I la marca? I la identitat de l’entitat? Per què ens serveix treballar el brànding i la marca d’entitat?
  • Elements que integren el brànding.
  • Creant la nostra estratègia de marca. Fent una mirada al nostre entorn de 360˚.
  • Eines al nostre abast per crear i difondre la nostra marca.
  • El manual d’identitat corporativa.
  • Petita reflexió sobre els tipus de brànding: employer brànding, brànding social, brànding emocional, etc.

Taller a càrrec d’Anna Rosell

Professional especialitzada en l’àmbit de les organitzacions socials i educatives. Té una sòlida experiència en el desenvolupament professional i personal de les persones, i les seves competències transversals més sol·licitades pel món laboral i la societat actual. Com a consultora desenvolupa les seves tasques professionals en el món universitari, l’administració pública i en les entitats del tercer sector.

Inscripcions i programa

Les persones interessades poden fer la inscripció a tots aquells tallers que siguin del seu interès mitjançant el formulari d’inscripció. Tots els tallers disposaran de transcripció simultània i interpretació de signes. En el programa es descriuen els horaris, els continguts i les persones docents que impartiran els tallers.