Taller 6 Mindfulness

El pròxim 15 de juliol a les 18 hores tindrà lloc el sisè i últim taller de la 22a edició de l’Escola d’estiu del voluntariat: “Mindfulness: atenció plena, cap a un mateix” a càrrec d’Albert Díaz, psicòleg i formador.

La Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària (DGACC) obre les inscripcions per a la 22a edició de l’Escola d’estiu del voluntariat que serà en línia i oferirà activitats formatives gratuïtes per a persones voluntàries, coordinadors i coordinadores de voluntariat i responsables d’entitats.

Mindfulness: atenció plena, cap a un mateix

El mindfulness és una filosofia de vida que permet aconseguir un coneixement més profund de nosaltres mateixos i tenir més consciència corporal, emocional i mental. Es basa en “l’aquí i ara” i en reforçar la capacitat de viure en el present focalitzant la nostra atenció en objectes, emocions o sentits. En aquest taller s’aprendran les bases del mindfulness, els orígens i com aplicar-ho en el dia a dia.

Taller a càrrec d’Albert Díaz

Psicòleg, psicoterapeuta i formador en eines de gestió emocional i autoconeixement. Especialitzat en la vessant humanista i sistèmica, compagina les formacions grupals amb retirs d’autoconeixement. Més de deu anys d’experiència com a terapeuta en sessions individuals i de parella.

Inscripcions i programa

Les persones interessades poden fer la inscripció a tots aquells tallers que siguin del seu interès mitjançant el formulari d’inscripció. Tots els tallers disposaran de transcripció simultània i interpretació de signes. En el programa es descriuen els horaris, els continguts i les persones docents que impartiran els següents tallers:

13 de juliol

  • Taller 1 (10-12 h) Treball en xarxa… sí o sí! a càrrec de José Ramón Ubieto, psicòleg clínic i professor de la UOC.
  • Taller 2 (18-20 h): Lideratge transformador, què vol dir? a càrrec de Virginio Gallardo, soci director Humannova.

14 de juliol

  • Taller 3 (10-12 h): Què és el brànding? Construïm la marca de l’entitat! a càrrec d’Anna Rosell, psicòloga.
  • Taller 4 (18-20 h): El poder de l’autoconeixement, el camí cap a l’autoacceptació a càrrec de Mònica Timón, psicòloga clínica.

15 de juliol

  • Taller 5 (10-12 h): Tots connectats pel mòbil, però per WhatsApp o per Telegram? a càrrec de Sílvia Llombart, consultora i formadora en comunicació digital.
  • Taller 6 (18-20 h): Mindfulness, atenció plena cap a un mateix! a càrrec d’Albert Díaz, psicòleg i formador.