Taller 5: whatsapp o telegram

El pròxim 15 de juliol a les 10 hores tindrà lloc el cinquè taller de la 22a edició de l’Escola d’estiu del voluntariat: “Tots connectats pel mòbil! Però per WhatsApp o per Telegram?” a càrrec de Sílvia Llombart.

La Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària (DGACC) obre les inscripcions per a la 22a edició de l’Escola d’estiu del voluntariat que serà en línia i oferirà activitats formatives gratuïtes per a persones voluntàries, coordinadors i coordinadores de voluntariat i responsables d’entitats.

Tots connectats pel mòbil! Però per WhatsApp o per Telegram?

WhatsApp i Telegram són dues eines de missatgeria instantània que poden facilitar molt la comunicació tant interna com externa. Però quina és millor? En aquest curs es descobrirà per a què serveix cadascuna, què ofereixen, i per tant, quina és la millor per a cada cas particular.

Continguts

  • Diferències entre WhatsApp i Telegram.
  • Les llistes de difusió de WhatsApp. Què són i com es creen.
  • Els canals de Telegram. Què són i com es creen.
  • I en el meu cas, què és millor?

Taller a càrrec de Sílvia Llombart

Periodista especialitzada en Internet des de 1997. Actualment es dedica a la consultoria i assessoria en noves tecnologies i comunicació, així com a la docència de comunicació digital. Imparteix formació en comunicació digital a Barcelona Activa, El Cibernàrium, Col·legi de Periodistes, Col·legi de Bibliotecaris, Servei de Desenvolupament Empresarial de l’ICEC de la Generalitat de Catalunya, Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, així com a diversos mitjans de comunicació i diferents empreses, institucions i universitats, com la UPF, on ha estat docent durant 15 anys de periodisme digital. Paral·lelament, duu a terme tasques de consultoria i assessoria en comunicació digital per a empreses i administracions.

Inscripcions i programa

Les persones interessades poden fer la inscripció a tots aquells tallers que siguin del seu interès mitjançant el formulari d’inscripció. Tots els tallers disposaran de transcripció simultània i interpretació de signes. En el programa es descriuen els horaris, els continguts i les persones docents que impartiran els tallers.