Educació i voluntariat parcs naturals

El Pla estratègic sobre l’educació i voluntariat ambiental als Parcs Naturals establirà per a un període de quatre anys (2018-2021) un seguit d’accions clau amb una visió conjunta de tots els Parcs.

En aquests moments es disposa d’una diagnosi sobre la situació actual de l’educació i el voluntariat ambiental d’aquests espais protegits. Des de la Generalitat de Catalunya es considera que és el moment oportú per conèixer l’opinió i recollir les aportacions d’aquells agents públics i privats que, d’una manera directa o indirecta, intervenen en les actuacions d’educació i voluntariat ambiental que tenen lloc als 14 Espais Naturals Protegits (ENP) de Catalunya.

Els 4 tallers

Aquest procés participatiu es materialitza en 4 tallers d’idèntic contingut repartits per tot el territori català.

  • 26 de setembre. De 17h a 20h. A Castelló d’Empúries (el Cortalet). Dirigit, sobretot, a aquells agents dels espais naturals protegits del litoral gironí: Aiguamolls de l’Empordà, Cap de Creus i Montgrí-Medes.
  • 28 de setembre. De 16:30h a 19:30h. A Santa Pau (Can Jordà). Dirigit, sobretot, a aquells agents dels espais naturals protegits del Pirineu Oriental: Zona Volcànica, Capçaleres del Ter i del Freser, Albera.
  • 5 d’octubre. De 16:30h a 19:30h. A La Morera de Montsant (seu del Parc). Dirigit, sobretot, a aquells agents dels espais naturals protegits de Tarragona i Terres de l’Ebre: Poblet, Mas de Melons, Montsant, Ports, Delta de l’Ebre.
  • 16 d’octubre. De 16:30h a 19:30h. A La Seu d’Urgell (CETAP-Telecentre Alt Urgell). Dirigit, sobretot, a aquells agents dels espais naturals protegits de l’Alt Pirineu i Aran: Aigüestortes, Alt Pirineu, Cadí-Moixeró.

Us podeu inscriure a un d’aquests tallers, preferentment a aquell més proper al vostre àmbit d’actuació. No obstant, si la data proposada no us va bé, us podeu inscriure a un dels altres tallers, encara que no es correspongui al vostre àmbit territorial.

Tota la informació relacionada amb el Pla estratègic i el procés participatiu associat, està disponible al web: https://goo.gl/nxK6v7.