Les sessions territorials posen de manifest que l’acció voluntària va més enllà d’edats o de determinats col.lectius. 

n aquests darrers dies s’han realitzat en diferents equipaments les sessions territorials de Tarragona, Reus i Sabadell.

A Tarragona, la sessió va tenir lloc a la seu de la Federació Catalana de Voluntariat Social, i va aplegar entre altres, un nombre important de persones vinculades a entitats de caràcter social.

Per altra banda, la sessió que es va dur a terme a Reus, l’equipament d’acollida va ser el Casal de Gent Gran de Reus II.

Per acabar, el Casal de Joves Emprius, va aplegar un grup important de gent jove de diferents entitats de Sabadell i de la comarca.

Us recordem la inscripció per a la resta de sessions encara és oberta. Us convidem a participar-hi.  Podeu apuntar-vos a la sessió que més us interessi a través d’aquest  enllaç

Si voleu participar del debat però no us és possible d’assistir a cap de les sessions, o preferiu fer-ho en línia, s’ha obert un procés participatiu a través del portal participa.gencat.cat o de l’espai participa de la web del congrés on podreu fer les vostres aportacions.

Emprius (Sabadell)

Dimecres, 9 de març de 2016