Trobades Xarxanet

Des de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària us volem convidar a les sessions territorials que se celebraran per tal d’agrair als col·laboradors la gran feina que s’ha fet aquests anys, explicar el projecte a qui encara no el coneix i sobretot per posar cares a les persones i entitats que esteu fent feina voluntària i associativa arreu del territori.

Aquí teniu l’enllaç de la notícia. La participació en aquestes sessions és lliure i gratuïta. Per tal de fer una previsió de l’aforament serà necessari inscriure’s al formulari habilitat, indicant a quina de les sessions es vol assistir.

Per nosaltres és important  que coneixeu el projecte perquè treballem per i amb vosaltres per augmentar el capital social de les entitats i l’enxarxament associatiu.

El Baròmetre del Tercer Sector Social 2022 indica que 1,9 milions de persones de Catalunya depenen de les entitats socials, un 22% més que l’any 2017. El 54% són dones.

Xarxanet té com a objectius principals:

  • Difondre al conjunt de la societat les activitats de les entitats catalanes de tots els sectors associatius (social, ambiental, cultural, comunitari i internacional)
  • Reflexionar i generar opinió i debat al voltant de l’associacionisme, el voluntariat i el tercer sector.
  • Assessorar i acompanyar les entitats per tal que aconsegueixin enfortir-se i millorar el seu funcionament.
  • Ser un punt de trobada i generació de xarxa entre associacions i persones voluntàries, tot aprofitant diferents plataformes i xarxes socials.

Us esperem!

Si no coneixeu el projecte, o encara no sou col·laboradors, us deixem les xarxes i la web perquè doneu una ullada i ens coneixeu.

Web:Xarxanet.org

Twitter: xarxanetorgactualitat

Facebook: xarxanet

Instagram: xarxanetorg