Ja hi ha data per a la sessió a Barcelona sobre Transparència i qualitat de la informació. Si voleu respostes i propostes, la sessió  us dóna elements per avançar. Barcelona 25 de novembre, a la Casa del Mar.

La formació sorgeix amb la voluntat de respondre als reptes plantejats al PNAV 2014-2015, així com al compromís del govern per a l’impuls de la transparència entre les entitats del tercer sector.

La sessió s’adreça a persones d’entitats del tercer sector amb responsabilitat de govern o gestió i a tècnics de comunicació i/o persones responsables de la comunicació de les entitats sense ànim de lucre independentment de les seves característiques en quant a àmbit d’actuació o territorial, forma jurídica, nombre de socis i voluntaris, i recursos econòmics o humans.

La formació l’imparteix el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la UAB, i les inscripcions estan coordinades per la Taula del Tercer Sector.

Més de 60 entitats han participat ja en les sessions Transparència i qualitat de la informació, que tenen per objectiu formar i sensibilitzar sobre el valor i els beneficis de millorar la comunicació aplicant criteris de transparència i facilitar a les entitats aplicar criteris d’autodiagnosi de la transparència a la seva pàgina web per a detectar-ne els espais de millora.

En les properes setmanes està prevista també formació a Girona i Granollers.

·         Més informació