Campanya de foment del voluntariat

El foment del voluntariat esdevé una de les prioritats del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, per aquesta raó avui comença una campanya que vol posar en valor el voluntariat i augmentar el nombre de persones que s’incorporen a les entitats de voluntariat de Catalunya.

La campanya parteix de diferents històries de voluntariat, cadascuna de les persones explica què l’ha mogut a ser voluntari o voluntària, però totes comparteixen un sentiment, el voluntariat és una acció que torna el que fas.

El lema de la campanya, “Connecta’t al voluntariat, l’acció que torna”, combina el concepte de connexió i de circularitat, dos situacions comuns de l’activitat voluntària, la connexió amb altres persones i el retorn en positiu de l’impacte que generen les persones voluntàries.

A banda de sensibilitzar sobre el voluntariat, la campanya vol donar a conèixer la plataforma tecnològica “Connecta’t al voluntariat”, una web que permet trobar l’activitat de voluntariat ideal per a cada persona i, alhora, simplifica i automatitza la cerca de nous voluntaris a les entitats sense ànim de lucre.

Campanya de foment del voluntariat

Període de difusió

A partir del 3 de desembre, es començarà la campanya de foment als mitjans (ràdio, premsa escrita i online) i s’allargarà durant tot el desembre de 2018. A més, totes les peces audiovisuals de la campanya es podran veure a la pàgina web del voluntariat voluntariat.gencat.cat i es viralitzaran mitjançant el compte de tuiter @aferssocialscat.