plafons exposició

Avui, 3 de febrer, arriba l’exposició itinerant “Connecta’t al voluntariat” a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron i es pot visitar fins al 28 de febrer.

Es tracta d’un muntatge que fa un recorregut pel voluntariat a Catalunya de la mà de persones que un dia van decidir fer el pas de convertir-se en voluntaris i voluntàries que expliquen les seves vivències, emocions i sensacions, i busca donar a conèixer a la ciutadania què és el voluntariat i els diferents àmbits on es pot desenvolupar. Els protagonistes són veus d’arreu del país, de persones grans i joves, homes i dones, nascudes aquí o nouvingudes.

Connecta’t al voluntariat

L’exposició introdueix la plataforma tecnològica Connecta’t al voluntariat que és una eina que permet posar en contacte les entitats de voluntariat amb les persones que volen ser voluntàries o ja ho són, i es converteix en un espai de trobada que simplifica i automatitza la cerca de noves persones voluntàries i propostes de voluntariat.


Inici: 03/02/2020
Fi: 28/02/2020
Lloc: Hospital Vall d’Hebron
Organitza: Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària


Imatge de l'exposició itinerant “El Voluntariat a Catalunya” Imatge de l'exposició itinerant “El Voluntariat a Catalunya” Imatge de l'exposició itinerant “El Voluntariat a Catalunya” Imatge de l'exposició itinerant “El Voluntariat a Catalunya” Imatge de l'exposició itinerant “El Voluntariat a Catalunya” Imatge de l'exposició itinerant “El Voluntariat a Catalunya”

Pots veure i llegir les entrevistes a les persones voluntàries que hi apareixen.

Pots veure els plafons de l’exposició en format digital.