La Generalitat de Catalunya destinarà 217 milions d’euros a finançar projectes d’àmbits com la inclusió social, el voluntariat o les migracions. Aquí tens un vídeotutorial on s’explica com fer la tramitació de la línia F3 per projectes de caràcter cívic i comunitari per lluitar contra l’exclusió social

El termini de presentació del formulari de sol·licitud, junt amb els annexos corresponents que l’acompanyen, finalitza el dia 25 d’abril de 2017.

Abans de començar, has de tenir les eines necessàries. Per tramitar la subvenció des de l’apartat de Tràmits del web de la Generalitat de Catalunya, necessites:

– Un ordinador connectat a Internet.
– Un navegador d’Internet, Internet Explorer o Mozilla Firefox.
– Un compte de correu electrònic.
– Un certificat digital vàlid.
– I el lector d’arxius PDF, Adobe Acrobat Reader i què la seva versió, sigui la 9.1 o superior.

 


També des de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària hem elaborat 6 guies de suport, que són una eina d’ajut a les entitats sol·licitants de subvencions de la línia F.

F1 Suport a programes estables d’activitats de caràcter cívic, comunitari i de participació ciutadana. ASSOCIACIONS DE VEÏNS.
F1 Suport a programes estables d’activitats de caràcter cívic, comunitari i de participació ciutadana. ENTITATS DE GENT GRAN que actuen en un equipament de la DGACC.
F2 Programes de foment i promoció del voluntariat.
F3 Projectes de caràcter cívic i comunitari per lluitar contra l’exclusió social.
F4 Programes d’activitats i projectes per a la promoció del reconeixement, la participació, la inclusió social i la igualtat de tracte del poble gitano a Catalunya.
F5 Suport a projectes d’enfortiment de l’associacionisme.

 

També et pot interessar: Vídeotutorial “Subvencions a entitats del Dep Treball, Afers Socials i Famílies”.

 Es publiquen les bases i la convocatòria de subvencions de la DGACC.