Ja hi ha data per a la 23a edició de l’Escola d’estiu del voluntariat (EEV) que, enguany, recuperarà el format presencial després de les dues darreres edicions virtuals. La trobada tindrà lloc el proper 7 de juliol a la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya i es durà a terme en una sola jornada de matí i tarda.

Pròximament, s’anunciarà el programa amb la informació dels tallers i el formulari per inscriure’s.  

Escola d’Estiu del Voluntariat 2021

En l’anterior edició, realitzada virtualment a causa de la situació sanitària, 253 persones pertanyents a 105 entitats diferents van participar en els sis tallers programats, aconseguint un total de 489 connexions en el conjunt dels tallers.

23 edicions de l’EEV

L’Escola d’Estiu del Voluntariat (EEV) és un projecte formatiu gratuït de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària (DGACC), que consisteix en la realització de tallers sobre diversos temes d’interès per a les entitats de voluntariat i les persones voluntàries.

Les persones voluntàries i responsables de les entitats de voluntariat tenen a l’Escola d’estiu l’oportunitat d’afegir en el seu currículum formacions dissenyades per al món associatiu i del voluntariat.