Vine al lliurament del Premi Voluntariat i dels Premis de Civisme!

Acte de lliurament del XXIVè Premi Voluntariat 2017 i dels Premis de Civisme 2017

Data: dijous, 26 d’abril del 2018
Hora: 17.30 h
Lloc: Palau de Pedralbes (Avinguda Diagonal, 686, Barcelona)
Aforament limitat

INSCRIPCIONS


El Premi Voluntariat 2017, en la seva vint-i-quatrena edició, premia aquells projectes la finalitat dels quals sigui, o bé la millora de l’impacte del voluntariat dins l’entitat i l’establiment dels indicadors per a mesurar-ho, o bé la millora de l’impacte del voluntariat de l’entitat en la societat i de l’establiment dels indicadors per a mesurar-ho.

El Premi Voluntariat premia el millor dels projectes presentats a la convocatòria i suposa el reconeixement públic de l’entitat guanyadora i del seu projecte; i alhora, constitueix també un acte de reconeixement de la tasca de les entitats que implementen els seus projectes des del voluntariat i de les persones voluntàries que, amb la seva actuació, són capaces de transformar l’entorn que els envolta.

Els Premis de Civisme tenen per objectiu estimular i premiar accions, treballs, innovacions, entitats i persones que tractin el civisme o proposin reflexions, actuacions i millores al seu entorn.

Cadascun d’ells estimula i premia accions i treballs, fets des d’àmbits professionals i franges d’edat ben diferents, que tractin els valors cívics o que en proposin reflexions i actuacions.

Estan formats pel Premi Serra i Moret, Premi Jaume Ciurana a l’actuació cívica juvenil, Premi Civisme als Mitjans de Comunicació, Premi Civisme a la Innovació i Premi Ciutadania i Virtut Civil. El conjunt dels cinc premis, amb la diversitat de modalitats que ofereix, pretén arribar a un espectre social al més ampli possible.

Per assistir fes la teva inscripció en aquest enllaç. L’aforament és limitat.