A l’espai del Hub Social s’han trobat entitats interessades a conèixer el projecte. Xarxanet és un projecte impulsat per la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària del Departament de Drets Socials.

Amb la trobada de Barcelona, es clou la presentació del projecte xarxanet.org arreu de Catalunya. El passat mes de maig va ser el punt de partida de tot un seguit de trobades a diferents municipis de Catalunya, per acostar xarxanet al territori, donar-lo a conèixer i convidar les entitats a participar d’aquest projecte que enguany celebra el seu 20è aniversari.


Xarxanet va néixer l’any 2003 amb la voluntat de ser un espai de trobada i col·laboració pel teixit associatiu català, on poder conèixer les diverses realitats de les entitats, i posar al seu abast recursos que les ajudessin en el seu dia a dia. 20 anys després el projecte continua donant resposta als nous reptes i necessitats de les entitats, i vol continuar creixent i comptar amb la col·laboració de més entitats.


Les diferents trobades amb les entitats d’arreu de Catalunya han mostrat com de necessari és disposar d’un espai:
• on trobar notícies vinculades al sector associatiu i de voluntariat,
• on conèixer projectes i iniciatives que diferents entitats i persones voluntàries impulsen per la millora de les condicions de vida de les persones i de l’entorn,
• on trobar diferents recursos que poden ajudar a la gestió de l’entitat
• on consultar l’agenda de formacions i esdeveniments d’interès pel teixit associatiu.


Xarxanet és i vol seguir sent, una eina i un espai que faciliti el treball en xarxa i el coneixement compartit del ric i divers teixit associatiu català. I per poder celebrar aquesta trajectòria que es va iniciar l’any 2003, està previst fer un acte institucional de celebració dels 20 anys de xarxanet el proper 23 de novembre a la tarda. Ens els propers dies s’anirà informant de l’espai i l’horari exacte de l’esdeveniment a la web voluntariat.gencat.cat


Us hi esperem!