Xerrada de Xarxanet a Lleida

6a Trobada territorial dins els actes de celebració de 20 anys del portal

Lleida ha respost a la crida de xarxanet de treballar l’enxarxament del teixit associatiu.

Continuem recorrent territori, coneixent entitats i persones valuoses involucrades en el voluntariat i en fer de la nostra societat una societat més altruista, més dinàmica, més preocupada per la millora de l’entorn. Una societat més inclusiva i més justa per a la ciutadania.

Ahir, 14 de juny, a Lleida es va celebrar la xerrada territorial de “Xarnanet.org fa 20!”, vam poder comptar amb l’assistència de 9 entitats que van conèixer i aprofundir en el llibre d’estils que s’utiliza per fer notícies d’actualitat com a entitat col·laboradora, conèixer tots els recursos que té el portal i els butlletins, recalcant en el menys conegut, Nonprofit, el Butlletí del sector associatiu català en llengua anglesa.

Us passem aquí els enllaços per poder fer la inscripció als diferents butlletins de xarxanet.org, si encara no els rebeu:

Butlletí Actualitat

  • Butlletí electrònic especialitzat i personalitzable amb la millor informació i recursos per a les entitats i voluntariat de Catalunya.
  • Podreu triar les notícies i informacions que voleu rebre a la vostra bústia entre els diferents àmbits de voluntariat (social, cultural, ambiental, internacional i comunitari) i dels serveis d’assessorament per a entitats (projectes d’intervenció i voluntariat, formació del voluntariat, jurídic, econòmic i informàtic).
  • El butlletí és setmanal i s’enviarà tots els dilluns a la vostra bústia, podreu modificar la vostra subscripció fàcilment i donar-vos de baixa quan ho desitgeu.

Butlletí Finançament

  • Butlletí on s’inclouen les darreres convocatòries de premis, subvencions, concursos i beques públiques i privades que s’hagin publicat durant la setmana anterior a l’enviament.
  • El butlletí és setmanal i s’enviarà tots els dimecres a la vostra bústia, podreu modificar la vostra subscripció fàcilment i donar-vos de baixa quan ho desitgeu.

Alerta per a periodistes

  • Aquest servei d’alertes us mantindrà informats sobre els principals esdeveniments que han de passar o han passat al tercer sector i al conjunt de l’àmbit no lucratiu. L’objectiu d’aquests enviaments és acostar-vos la realitat del sector per tal de facilitar-vos la tasca de donar veu al món de l’associacionisme i el voluntariat. Aquest és un servei del portal xarxanet.org per a periodistes.

La Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària manté el seu suport a aquest projecte Xarxanet.org per donar suport i veu al sector associatiu i amb els vint anys de recorregut ha crescut gràcies a totes les entitats col·laboradores de la mà d’una coordinació professional, jove i amb molta empenta. Xarxanet.org és un portal portat per a les entitats del sector associatiu, plena de continguts, generats per experts del sector i amb molts recursos a la vostra disposició. Us convidem a conèixer-la ni encara no la teniu present i a continuar col·laborant per fer créixer els recursos per al sector associatiu català.

El portal és una cooperació entre la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària i diferents entitats associatives, que aporten expertesa i coneixement del món associatiu de primeríssima mà.

Es pot ser entitat col·laboradora de Xarxanet.org de manera gratuïta, elaborar continguts sobre projectes per penjar com a recursos dins del portal, bones pràctiques que es portin a l’entitat o també publicar a l’agenda esdeveniments i actes, tan sols hi ha el requisit d’estar legalment constituïts com entitat sense ànim de lucre, fins i tot a l’agènda es poden publicar actes de plataformes.

Aquí teniu les pròximes trobades:

  • 19 de setembre: Barcelona

La participació en aquestes sessions és lliure i gratuïta. Per tal de fer una previsió de l’aforament serà necessari inscriure’s al formulari habilitat, indicant a quina de les sessions es vol assistir.

Per nosaltres és important  que coneixeu el projecte perquè treballem per i amb vosaltres per augmentar el capital social de les entitats i l’enxarxament associatiu.

Us esperem!

Si no coneixeu el projecte, o encara no sou col·laboradors, us deixem les xarxes i la web perquè doneu una ullada i ens coneixeu.

Web:Xarxanet.org

Twitter: xarxanetorgactualitat

Facebook: xarxanet

Instagram: xarxanetorg