Acte Xarxanet 20 anys

4a Trobada territorial dins els actes de celebració de 20 anys del portal


Sortir a territori té molts hándicaps, però també satisfaccions com conèixer noves entitats i veure la bona acceptació del projecte Xarxanet.org dins les entitats que encara no el coneixien. Així que ara per ara el balanç és sempre positiu, primer per treballar des del territori i després per totes les aportacions que les entitats ens fan arribar. Dimecres passat, 30 de maig es va fer la trobada a Mataró i ja anem per les tres últimes que resten: Girona, Lleida i Barcelona.

Les sessions tenen la mateixa estructura, una benvinguda de part la de Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària, una presentació del projecte de Xarxanet.org i després un taller sobre com publicar i ser entitat col·laboradora, sempre de manera gratuïta i pensant en visualitzar les entitats de tot el territori.

El portal és una cooperació entre la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària i diferents entitats associatives, que aporten expertesa i coneixement del món associatiu de primeríssima mà.

Es pot ser entitat col·laboradora de Xarxanet.org de manera gratuïta, elaborar continguts sobre projectes per penjar com a recursos dins del portal, bones pràctiques que es portin a l’entitat o també publicar a l’agenda esdeveniments i actes, tan sols hi ha el requisit d’estar legalment constituïts com entitat sense ànim de lucre, fins i tot a l’agènda es poden publicar actes de plataformes.

Aquí teniu les pròximes trobades:

  • 6 de juny: Girona/Salt
  • 14 de juny: Lleida
  • 19 de setembre: Barcelona (Canvi de data, abans era el 20 de juny)

La participació en aquestes sessions és lliure i gratuïta. Per tal de fer una previsió de l’aforament serà necessari inscriure’s al formulari habilitat, indicant a quina de les sessions es vol assistir.

Per nosaltres és important  que coneixeu el projecte perquè treballem per i amb vosaltres per augmentar el capital social de les entitats i l’enxarxament associatiu.

Us esperem!

Si no coneixeu el projecte, o encara no sou col·laboradors, us deixem les xarxes i la web perquè doneu una ullada i ens coneixeu.

Web:Xarxanet.org

Twitter: xarxanetorgactualitat

Facebook: xarxanet

Instagram: xarxanetorg