Trobada de Xarxanet, 20 anys a Vilanova

2a Trobada territorial dins els actes de celebració de 20 anys del portal


Ahir 16 de maig es va celebrar a la Casa del Mar de Vilanova, dins la celebració dels vint anys de Xarxanet.org, la segona sessió territorial programada per donar a conèixer els recursos i els serveis que s’ofereixen des del portal.

Xarxanet porta elaborant des del 2023  recursos per a les entitats, i aquestes trobades es fan amb la intenció de difondre encara més el projecte a tot el territori i de palpar les necessitats de les entitats per tal de millorar l’oferta i donar el millor servei possible al teixit associatiu català.

A la Sessió es van apropar 10 entitats, de la mà del coordinador del projecte i del seu equip, van poder conèixer en profunditat el portal i també el què significa ser entitat col·laboradora del portal.

El portal és una cooperació entre la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària i diferents entitats associatives, que aporten expertesa i coneixement del món associatiu de primeríssima mà.

Es pot ser entitat col·laboradora de Xarxanet.org de manera gratuïta, elaborar continguts sobre projectes per penjar com a recursos dins del portal, bones pràctiques que es portin a l’entitat o també publicar a l’agenda esdeveniments i actes, tan sols hi ha el requisit d’estar legalment constituïts com entitat sense ànim de lucre, fins i tot a l’agènda es poden publicar actes de plataformes.

Ahir a Vilanova les entitats participants van fer un petit taller de publicació de continguts a Xarxanet.org i també es van generar sinergies entre elles, es van poder presentar i donar a conèixer, posar-se cara. L’enxarxament de les entitats té un paper importantíssim per poder desenvolupar un treball comunitari col·laboratiu.

Aquí teniu les pròximes trobades:

  • 23 de maig: Tarragona
  • 30 de maig: Mataró
  • 6 de juny: Girona/Salt
  • 13 de juny: Lleida
  • 20 de juny: Barcelona

La participació en aquestes sessions és lliure i gratuïta. Per tal de fer una previsió de l’aforament serà necessari inscriure’s al formulari habilitat, indicant a quina de les sessions es vol assistir.

Per nosaltres és important  que coneixeu el projecte perquè treballem per i amb vosaltres per augmentar el capital social de les entitats i l’enxarxament associatiu.

Us esperem!

Si no coneixeu el projecte, o encara no sou col·laboradors, us deixem les xarxes i la web perquè doneu una ullada i ens coneixeu.

Web:Xarxanet.org

Twitter: xarxanetorgactualitat

Facebook: xarxanet

Instagram: xarxanetorg