El 14 de desembre es va celebrar una nova edició de La Marató de TV3 que enguany s’ha centrat en les Malalties del cor, amb la participació de més de 2.300 persones voluntàries i amb una recaptació de 8.864.016 € en el tancament del programa.

El diumenge 14 de desembre es va celebrar una nova edició de La Marató de TV3, que aquest 2014 s’ha centrat en les Malalties del cor.

Com cada any La Marató ha estat un èxit de participació ciutadana, que es va fer visible a partir de les 9 del matí, quan es van obrir els telèfons per començar la captació de fons de La Marató.

Durant tot el dia, 2.313 voluntaris i voluntàries, distribuïts entre les 4 seus telefòniques (Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona) posades en marxa el dia del programa, van atendre les trucades de la ciutadania que volia fer donatius, en una mostra de civisme i solidaritat, una tasca inestimable que no es podria dur a terme sense la seva participació.

Des de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària del Departament de Benestar Social i Família, que coordina el col·lectiu de persones voluntàries que participen el dia de La Marató, es vol agrair molt especialment la seva participació i contribució a l’èxit d’aquesta nova edició.  

La consellera de Benestar Social i Família va visitar el centre de trucades de la Fira de Barcelona i hi va participar com a voluntària. Podeu obtenir més informació llegint la nota de premsa del Departament de Benestar Social i  Família.

El marcador al tancament del programa va ser de 8.864.016 euros. Encara es poden fer donatius per La Marató.