El passat 16 de desembre de 2012 es va celebrar La Marató de TV3 dedicada al càncer, organitzada per la Fundació Marató de TV3, amb una recaptació de més de 10 milions d’euros i la participació de 2.400 voluntaris. La recaptació anirà destinada a diferents projectes en l’àmbit de la investigació científica de la lluita contra el càncer.

La 21a edició de La Marató de TV3 va recaptar, el passat diumenge 16 de desembre, 10.113.152 euros que aniran destinats a diferents projectes de recerca biomèdica relacionada amb el càncer.

Des de les 9 del matí es van obrir telèfons per començar la captació de fons de la Marató contra el càncer. Durant tot el dia, més de 2.400 voluntaris i voluntàries distribuïts entre les quatre seus telefòniques que es van posar en marxa el dia del programa, van atendre les trucades dels espectadors que volien fer donatius, en una mostra inigualable de civisme i solidaritat, una tasca inestimable que sense la seva participació no seria possible. Des de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària del Departament de Benestar Social i Família és vol agrair molt especialment la seva participació i contribució a l’èxit de la 21a edició de La Marató de TV3.

El col·lectiu de voluntaris de La Marató de TV3 està coordinat per la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària del Departament de Benestar Social i Família.

La jornada es va tancar amb una recaptació de 10.113.152 milions d’euros, fons que aniran destinats a projectes en l’àmbit de la investigació científica de la lluita contra el càncer. La Marató de TV3 encara no ha tancat caixa, de manera que totes les persones que vulguin fer el seu donatiu:

• encara tenen temps fins al proper 31 de març, a través del Servicaixa, Internet (www.tv3.cat/marato) i aplicacions per a iPhone i Android,
• i durant tot l’any, mitjançant transferència bancària a “la Caixa”, al número de compte 2100 0555 31 0201001500.

Pots seguir el marcador actualitzat de la Marató de TV3 aquí
Per a més informació relacionada amb els projectes, fes clic aquí

Més informació:
• www.tv3.cat/marato
• http://blogs.tv3.cat/marato