El passat diumenge 27 de maig es va celebrar la Marató per la pobresa, organitzada pel Departament de Benestar Social i Família i la Fundació La Marató de TV3, amb una recaptació de més de 4 milions d’euros. La recaptació anirà destinada a diferents projectes en l’àmbit de la pobresa i l’exclusió social de les persones sense recursos.

La Marató per la pobresa va recaptar, el passat diumenge 27 de maig, 4.030.182 euros que aniran destinats a diferents projectes socials d’entitats catalanes, relacionats amb els àmbits assistencial, d’habitatge, d’inserció sociolaboral i dels infants.

Des de les 9 del matí es van obrir telèfons per començar la captació de fons de la Marató per la pobresa. Durant tot el dia, més de 1.700 voluntaris i voluntàries van atendre les trucades dels espectadors que volien fer donatius, una tasca inestimable que sense la seva participació no seria possible. Des de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària del Departament de Benestar Social i Família és vol agrair molt especialment la seva participació i contribució.

La jornada es va tancar amb una recaptació de 4.032.182 milions d’euros, fons que aniran destinats a 235 projectes per combatre l’exclusió social. La Marató per la pobresa encara no ha tancat caixa, de manera que totes les persones que vulguin fer el seu donatiu, encara tenen temps fins al proper 30 de juny, a través del Servicaixa i a les oficines de “la Caixa”.

Més informació:

• www.tv3.cat/maratopobresa
• http://blogs.tv3.cat/marato-pobresa